Sunday, 16 January 2011

Sungai Junjung Here We Come











Sungai junjung..Tempat nie boleh tahan la,suasana okay cuma keadaan air ngan kolam die je yang kurang skit tapi kesah plak aku,asal jumpa air je layan sume...Time nie kami ke sana naik motor ramai2 saje2 ilangkan bosan sebab tak tau nak wat ape pon kat umah..Dok umah online je la keje yang kami reti macam xde keje laen kan..kat Sungai nie best sangat2 siap maen kejar2 maen lambung2..Tak tahan aku nak menanggung.dah la letih kene kejar ngan dorang pastu kene campak dalam air plak,memang trajis la..Pape pon Sungai Junjung Memang BEST and ENJOY la..