Saturday, 5 February 2011

Bersiar Di Taman Tengku Anis













Petang2 memang best kalau keluar bersiar.kali nie aku kluar ngan Bard ke Taman Tengku Anis..taman nie merupakan tempat untuk beriadah terutamanya bagi merekka yang sudah berkeluarga kerana tanman nie amat sesuai bagi semua golongan.bagi kanak2 kat sini ade kolam mandi memang best la aku pon nak berenang jugak tapi dah terlebih umur la plak..hehe..bagi yang mude2 kat sini ade mini zoo,banyak jugak la binatang..dan bagi yang dewasa pandai2 la korang nak hidup sebab banyak benda best kat sini..

Thursday, 3 February 2011

Seharian Di Jeram Pasu









Ari nie plan baik punya..melepak kat jeram pasu ngan kwan2..memang best la sebab dah lame tak berenang nie maklumlah aku nie pantang jumpa air,kalau dah jumpa air macam ikan la jadinye..Nie first time orang ipoh sampai sini..Si Bard la sape lagi tapi die tak tahan lame kat sini skejap je dah kecut satu badan,mau tak kecut air dah macam air batu..sejuk semacam je..tapi bagi aku biasa je sebab aku dah biasa ngan suasana sini..Ape yang best kat jeram nie ade satu gelosnor air..memang best giler men gelonsor kalah budak2 kecik..Beselah dah lame tak main gelonsor..

Tuesday, 1 February 2011

Menghabiskan Masa Di Kelantan










Balik Kelantan memang seronok la..tak tau nak cakap macam mana tapi memang seronok sangat2 la..kali nie bard ikot aku balik kelantan..Kami stay kat umah Mak Angkat aku kat pantai sabak..Sminggu jugak la cuti sembena ngan Chinese New year..Kalau pasal pengalaman bard kat kelantan tu kene tanya die la ape yang die rase.Tapi impak yang die tinggal kat kelantan memang besar la..Terkejut aku mendengarnye..ape boleh buat die memang hebat dan memang xde tandingan lagi stakat nie..mesti Bard bangga bila bace nie..hahha..Xde pape la bard aku memang ikhlas nak puji ko nie..