Saturday, 28 January 2012

Pantai Irama Fun Time








Hari nie kami sume menghabiskan mase kat pantai irama..Skang nie pantai nie dah banyak berubah oleh kerana berlakunya hakisan pantai.tapi pantai nie memang tetap indah dan masih mempunya ramai pekunjuk dari dalam dan juga luar negara.Air pantai nie memang masih memutih dan masih jugak boleh lepak walau dah banyak terhakis..Melepak nie memang something yang best sebab boleh tenangkan kepala yang sedang berserabut..

Friday, 20 January 2012

Liza Garden Photoshot








Kali nie xde keje sangat,so aku wat keputusan nak tangkap gambar lam kedai bunga mak angkat aku..kat sni maka angkat aku menjual segala jenis pokok bunga dari yang berbunga  hingalah yang ade daun je.malah disini juga ade menjual pasu dan segala jenis peralatan yang digunakan untu menanam pokok seperti baja,tanah dan yang lain2 lagi..Kat sini banyak jenis bunga macam2 kaler pon ade..Memang menarik sangat sbb bunga ros kesukaan aku banyak sngat kat sni..Sape2 nak bali bunga ke pasu ke boleh la berkunjung kesini..

Thursday, 19 January 2012

Hang Out Kat Pantai Sabak







Hari yang cukup indah suasana yang tenang ditambah pula dengan angin sepoi2 bahasa..Memang best la tengok permandangan ombak yang membelah pantai seperti kisah Ombak Rindu..ehhee..Saje petang2 lepak ngan kawan kat tepi pantai sambil menenangkan kepala otak yang serabut..Pantai sabak nie dah banyak berubah dah tak seperti dahulu disebabkan oleh hakisan pantai yang berlaku setiap detik masa..

Wednesday, 18 January 2012

Lepak Di D'Restoran








Hari nie lepak ngan kawan2 kat D'Restoran berdekatangn dengan pantai Timur di taman Bendahara pengkalan Chepa nie bersebelahan ngan Aiport..Kedai nie milik sahabat aku yang dahulunya bercita-cita tinggi dan skang nie cita-cita beliau telah pon berjaya kerana die telah memiliki sebuah restoran yang mengunnakan namenye sendiri..semoga beliau terus berjaya  dan berjaya lagi..Aku akan sentisa mendokan shabat aku sume berjaya..

Monday, 16 January 2012

Restoran Terapung Pengkalan Tok Kassim







malam nie kami makan malam kat satu tempat baru yang direkemen oleh kawan aku nie..Tempat nie di beri nama Restoran terapung Pengkalan Tok kassim..Makanan kat sini boleh tahan jugak la..sedap la jugak cuma waktu menunggu tu lame la skit sebab kebetulan time kami datang tu dorang tengah mempersiapkan majlis jamuan makan untuk sape pon aku xtau la..sape yang tak cube lagi boleh la jemput datang sbb tempat nie memang best..

Monday, 9 January 2012

Hang Out With Bro







Lame dah kami tak melepak skali maklumlah masing2 dok berjauhan..Thans buat adik aku Borhan sebab sudi blanje aku makan KFC..Time nie kebetulan kami berada di hospital yang berdekatan kerana adik kami dimasukkan ke hospita sebab penyakit tonsil..Ape2 pon aku doakan adik bunyamin cepat sembut..Dan aku jugak berharap kami dapat meluangkan masa agi di lain hari..Memang seronok la..

Saturday, 7 January 2012

Berkunjung Ke Pantai Irama







Pantai irama satu nama yang amat terkenal kat bachok.ia merupakan kawasan tarikan pelancong bagi pelancong yang berkunjung ke bacahok kerana tempat nie mempunyai satu pantai yang indah satu masa yang lalu tapi kini hanya tinggal kenangan kerana pantai irama telah mengalami hakisan pantai yang amat teruk hingga ke benteng di seberang jalan..Keadaan ini bertambah bahaya apabila berlakunya ombak besar  yang seakan menyamai tinggi rumah teres..




Monday, 2 January 2012

A&W Fun Time








Seronok dapat lepak besama-sama kawan 2 nie..memang best la..bnyak pahit manis yang kami hadapi bersama dan segala halangan telah kami harungi.Hari nie kami menghabiskan masa2 terakhir di bandaraya kuala lumpur kat A&W di nilai sebelum kami bertolak menaiki bas di stesen bas Kajang..Banyak pengalam seeronok dan pengalaman pahit berlaku selama kami bersama di Bandar yang serpa pantas dan maju nie..Banyak dugaan yang melantah tapi kami sabar mengharunginya bersama..Trima kasih sahabat..