Tuesday, 30 August 2011

Aidilfitri Kau Mengajar Aku Erti Hidup











Setiap kali menghadapi hari raya perasaan aku akan haru biru..Aku tak tahu nak buat pilihan yang mana satu Ayah lagi penting Atau ibu lagi penting..Nak tak nak aku kene jage hati kedua-dua belah pihak.Kadang2 aku takut yang aku akan lukakan hati salah sorang.aku tak nak ibubapa aku bersedih disebabkan sikap aku..Walau macam mana pon hidup mesti diteruskan tak kira apa yang sedang terjadi..Aku sayang sangat2 ayah aku dan tiada penganti yang mampu mengantikan tempat beliau kerna ialah ayah dan ialah jua ibu bagi aku yang membesarkan aku dari kecil sampai ke besar.Buat umi..Angah sayang umi sangat2 tidak terbalas segala pengorbanan umi untuk angah..

Saturday, 13 August 2011

Giler-Giler Malam








Malam yang sunyi tak tau nak wat ape..Kami melepak kat parkir kereta berdekatan ngan Hospital Sultanah Bahiyah nie..Dalam kebosanan wujud keseronokan sebabk dok melepak share story gelak2 and yang paling penting aku sempat belajar bawak kereta walau beberapa kali aku mencuba aku tetap fail dalam hal2 bawak kete nie so aku mengalah awal la.hahaha..Tapi malam nie memang menarik la malam nie memberi aku seribu satu kenangan..