Sunday, 22 April 2012

Mama N Papa In Melaka






My mom ngan My dad datang melawat mela bandaraya yang bersejarah..seronok tengok dorang happy senyum manjang je..huhuhu..memang best la tengok dorang happy..papehal pon im happy when ur happy...

Thursday, 19 April 2012

Pantai Kelebang With Buddy








Kelebang satu nama yang cukup indah,mula2 sampai sini suasana agak tenang dan agak menari hati dan perasaan ..Sesuai bagi mereka yang ingin lepaskan perasaan marah geram atau sebagainya..tempat nie memang tenag dan cantik..papehal pon enjoy the life jangan nakal2 dan ceria selalu..

Wednesday, 18 April 2012

CME Time







Seronok dapat bersama dengan sahabat2 seperjuangan..Time nie dok lam kelas CME..Tapi masing2 sebuk ngan hal masing2.ade yang men game ade yang dok mcj ade yang tdoe ade yang meroyan sorang2 ade yang dok mengumpat and so on la..Bila terkenangkan bali ase nak gelak sorang2 je..huhuh..papehal pon enjoy the life la..

Tuesday, 17 April 2012

Trauma Life Support







Banyak benda yang kami tak tahu dan banyak benda yang kami perlu belajar bagi meneruskan perjuangan kami sebagai seorang penolong Pegawai Perubatan..Jadikan pengalaman yang lepas sebagai pengajaran yang cukup bermakna dalam hidup dan jika boleh jangan biarkan sejarah sialam berulang kembali..Belajar untuk teruskan perjuangan dan belajarlah sesungguhnya dengan niat hati yang ikhlas..

Monday, 16 April 2012

Jenjalan Di Putrajaya







Hari yang agak menari walaupun panas terik tetap kami redah jua..Kami ke Lembaga Pembantu Perubatan malaysia Untuk mengambil Lencana Penolong Pegawai perubatan kami Serta Lesen untuk kami menjalankan tugas2 klinikal kami di tempat kerja kami..Alang2 menyeluk perkasam biar sampai ke pangkal lengan.Alang2 dah sampai sini pe lagi jenjalan pusi Putrajaya la dulu sebelum menghala balik kerumah kami..

Thursday, 12 April 2012

Perhimpunan Bulanan Yang Pertama







Buat kali pertama kami semua berkumpul dalam satu majlis besar dihospital melaka..Yang penting siap kena naik ata pentas kenalkan diri sendiri depan orang ramai..Semua jemputan adalah VVIP terutama Pengarah Hospital dan Ketua2 Jabatan..Pergh memang tebal muke mase nak berucap tapi pabila tengok kawan2 steady je layan masa memberi ucaban so i wat rilex ja la..huhuhuhu...

Wednesday, 11 April 2012

Mc'D With Buddy







Makan2 Kat Mc'D Datarawan Pahlawan memang best kalau bersama ngan kenkawan yang spoting giler2..Makan sampai kembung perut tunggu mase nak pecah je..Anyway lepak ngan korang sume memang best nanti kalau ade mase lagi kita spent mase same lagi lepak kat tempat lain plak..Love Ur Guys My dear Frend..

Saturday, 7 April 2012

NCK Sakit







Hari nie kene hantar tengiling zul ke bengkel untuk dirawat sebab tenggiling tu dah sakit teruk..ahahha..Habis sume duet kene guna sebab nak pulihkan tenggiling tu tapi takpe sebab sume mak ngan ayah yang sponsor..perght memang best la...Kesian tenggiling tu mungkin dia sakit sebab penat bawak kami jenjalan pusing satu malaysia..ahhaha...Pape hal pon enjoy the life la..

Monday, 2 April 2012

The First Day







Hari yang dinantikan sudah muncul tiba..Hari nie merupakan hari pertama aku menjawat jawatan sebagai seorang penjawat awam di Jabatan Kecemasan Dan Trauma Hospital Melaka..Wah memang best tapi aku tak tahu apa yang akan terjadi pada aku selepas ini sebab aku dah empat bulan tinggalkan ilmu aku dikampung..hahahah,Papehal pon aku akan cuba buat yang terbaik dari yang terbaik..Semoga kawan2 aku pon turut sama berjaya seperti orang2 yang lain..Come On Guys...