Sunday, 19 February 2012

Cameron Highland Hangout








Hari nie kami menghabiskan masa kat Cameron Highland tempat yang cukup indah ditambah plak ngan suasana yang amat2 sejuk kat sini.Memang best tengok permandangan yang amat hijau dan warna-warni.menghabiskan mase ngan jalan makan aiskrim.Shoping sakan.Memang best la bagi sape2 nak berkunjung untuk mencari ketenangan..Ade ladang teh yang Seluas berekar-ekar luasnye..Terima kaseh banyak2 buat Mak dan Kak Ina sebab sudi bawak saya datang ke Cameroh Highland nie..

Saturday, 4 February 2012

Sejenak Di Banjaran Titiwangsa







Time nie kami on the way nak balik ke taiping umah si Naem nie..Kami singgah sekejap merehatkan diri sambil cuci mate tengok permandangan yang menari di puncak Banjaran Titiwangsa..Permandangan kat sini memang cukup indah ditambah lagi dengan suasana kat sini yang sangat sejuk.Pemandangan puncak Titiwangsa memang menarik dan sejuk mata memandang..

Friday, 3 February 2012

Air Terjun Jeram Pasu Memang Best









Ini  entah kali ke berpa aku datang sini aku pon tak tahu sebab dah banyak kali..Jeram pasu memang best la bagi aku sebab suasanyanya amat menarik mata memandang..Lagi seronok kalau datang ke Jeram Pasu nie bersama kawan baik atau ahli keluarga.memang best la..memang kenangan sebegini tak akan dapat dilupakan.

Wednesday, 1 February 2012

Ly Studio Karaokae Time









Hari nie pepagi bute  time orang tengah seronok dibuai mimpi kami plak ngah seronok melalak kat Ly Studio..Sound sistem kat sini memang terbiak la lau la Kelantan sbb kat kelantan nie mane la nak ade sangat pusat karaokae nie kalau nak dibandingkan ngan negeri2 lain lam malaysia nie maklumlah Kelanakan negeri yang islamik skit so kene sabaar la tapi ly Studio memang terbaik la abad nie memang best giler..Bila la bleh hang out ngan kawan2 kat tempat nie lagi..