Tuesday, 23 November 2010

Disaat Menenangkan Fikiran










Biasalah hidup kita nie tak akan pernah lari dari masalah.masalah nie boleh ade pade sape2 aje tetapi bergantung la pada diri seseorang tu macam mana die mengatasi atau menyelesaikan masalah yang sedang dihadapinya tu..bagi aku setiap masalah atau musibat yang menimpa mesti ada hikmah disebalinya. Berehat atau berkunjung di tempat2 yang tenang boleh menenangkan fikiran buat seketika..So jika anda sume ade masalah tak kira la besar ke kecik ke cube la berkunjung ke tempat yang tenang mesti tenang skit kepala tu..

Sunday, 7 November 2010

Jauh Perjalanan Luas Permandangan Ke Ipoh







Kali nie aku menjauhkan perjalanan dan meluaskan pandangan aku ke ipoh plak..First time sampai ipoh nie..Sebelum nie tak pernah sampai ke ipoh just kennal name ipoh je,tempatnye xtau dimana..Anyway ipon nie boleh tahan la best jugak same cam Kl la...Tapi ipoh nie lebih tenang ,aman dan sebagainye..habis sume idong orang ipoh kembang lepas bace nie..ehehe.Tp iklas la aku tak tipu yang ipoh nie memang best and tak tau bila plak aku akan jejakkan kaki aku ke sana lagi..Kebetulan ade kat ipoh nie aku join majlis perkahwinan abang si fizerul nie..Yang lain pon turut ade.kami punya Ava pon ade,Bard,Minul ,Daus,Sayyid and so on la..Memang enjoy je majlis nie..Semoga hubungan Abang Fizerul bersama Isterinya berkekalan hingga  ke anak cucu..Amin...

Thursday, 4 November 2010

Lost World Of Tambun Best..














Lost World Of Tambun memang Best sangat2 sampaikan aku rase macam tak nak balik..macam biasala aku kan pantang jumpa tempat yang banyak air nie..Berenang ,berguling,merangkak,menyelam sume aku buat sebab tu memang best la..hahaha..Terima kasih buat Bard ,Daus,Ava, and so on yang sudi memeriahkan lagi keadaan..memang ENJOY sangat2 kat Lost World nie jika nak dibandingkan dengan Sunway Lagoon aku lebih suke Lost World la sebab suasana die amat berbeza ngan water theme park yang lain yang pernah aku  sampai.