Friday, 23 September 2011

Merdekakan Diri Di Pantai Merdeka










Pantai Merdeka memang cukup indah dan tenang..bagi sape2 yang serabut kepala or ade masalah silalah datang ke pantai ini untuk lepasakan segala masalah anda..Deruan ombak yang menghempas pantai boleh membuatkan anda semua tenang..Segala masalah yang dialamai dapat dikurangkan sedikit demi sedikit..memang tenagn dan aman pabila berada kat pantai nie sebab pantai nie jauh dari kesibukkan kota..

Thursday, 8 September 2011

Terminal Agrobisness Kelantan (TEMAN)










Hari nie kami menghabiskan mase kat TEMAN atau name lainnye Terminal Agrobisness Kelantan..tempat nie mengumpul semua jabatan perikanan pertanian  dan segala industri berkaitan dengannya..bangunan TEMAN nie cukup besar dan mewah..Time kami datang nie banyak lagi syarikat kat dalam TEMAN nie masih belum beroperasi kerana masih lagi dalam proses pembikinan..Tak lame dah nak siap sepenuhnya..Tinggal skit je lagi nak settle lepas nie menarik la tempat nie..

Thursday, 1 September 2011

Memori Di Pantai Sabak












Petang nie kami xde nak wat ape pon so kami plan melepaskan perasaan stress yang dok kalut dalam kepala nie kat Pantai Sabak..Pantai Sabak nie banyak sangat2 kenangan ngan kami sebab pantai nie la tempat kami banyak menghabiskan masa bersam.tempat kami lepas menghilangkan rasa bosan dan kekalutan perasaan..Tempat nie memang best entah bila lagi dapat ke sana..kenangan kat Pantai Sabak nie memang tak dapat dilupakan sampai bila2..