Sunday, 8 July 2012

Pantai Klebang With Kak Za







Jenjalan kat pantai klebang pada waktu petang memang best..makan aiskrim sambil menikmati keindahan alam memang best sangat2 Sbb bukan slalu dapat lepak macam nie,atleast dapat kurangkan tekanan yang dialami..So bleh la kalau nak lupakan kenangan silam atau nak hilangkan rase stress..Thanks alot to kak Za sebab sudi bawak adik2 jenjalan pusing melaka..

Saturday, 7 July 2012

Bowling







Bosan takde keje nie la jadinye..Plan punya plan bowling juga jadi pilihan sebab tak tahu nak wat ape lagi...Kali nie kami gi men bowling kat Melaka International Bowling Centre dekat ngan MITC..Best tu memang best tapi yang tak bestnye tangan habis sakit dek penangan bola Bowling tu..tapi xpe asalkan kami enjoy game nie..Love Ur Guys..

Friday, 6 July 2012

Uptown Melaka







Malam nie kami melepak dan menghabiskan masa kami kat Uptown kat Bandar Melaka nie..Jalan dah la jem pastu ramai plak manusia kat Uptown nie..rase cam rimas je tapi sebab kluar ngan buddy sume tu campak ketepi sebab keseronokan itu mengatasi segalanya..so ape lagi enjoy the night...

Sunday, 1 July 2012

The Red One







Hari yang cukup indah kerna dapat diluangkan bersama keluarga yang tersayang..Memang cukup indah jika ibu dan bapa sentisa berada disisi kita ditambah pula dengan keriangan yang dibawa oleh adik2 yang tercinta..Tema harinie mera The Red One..ahhahaa..Satu family merah..Jenjalan pusing Bandaraya Melaka yang kepanasan buat masa skang nie..memang tahan je la panas terik nie pakai baju kejap je basah sebab berpeluh...