Sunday, 4 October 2009

di ladang tembikai









ni mase kat ladang tembiakai,sape punya aku xpasti py ayah angkat kitaorng yang bawa kami kat sini..kami follow aje..tp letih la ka ladang ni sebab luas sangat tp yang besnye dapat makan tembikai fresh dari ladang and dapat rase macam mane nak tuai sendiri kat ladang sebab selalunya pergi kedai je kalu nak makan tembikai tp kali memang best sangat sbb ni pengalaman pertama kat sini so rase bangga la skit...

No comments: