Sunday, 8 July 2012

Pantai Klebang With Kak Za







Jenjalan kat pantai klebang pada waktu petang memang best..makan aiskrim sambil menikmati keindahan alam memang best sangat2 Sbb bukan slalu dapat lepak macam nie,atleast dapat kurangkan tekanan yang dialami..So bleh la kalau nak lupakan kenangan silam atau nak hilangkan rase stress..Thanks alot to kak Za sebab sudi bawak adik2 jenjalan pusing melaka..

Saturday, 7 July 2012

Bowling







Bosan takde keje nie la jadinye..Plan punya plan bowling juga jadi pilihan sebab tak tahu nak wat ape lagi...Kali nie kami gi men bowling kat Melaka International Bowling Centre dekat ngan MITC..Best tu memang best tapi yang tak bestnye tangan habis sakit dek penangan bola Bowling tu..tapi xpe asalkan kami enjoy game nie..Love Ur Guys..

Friday, 6 July 2012

Uptown Melaka







Malam nie kami melepak dan menghabiskan masa kami kat Uptown kat Bandar Melaka nie..Jalan dah la jem pastu ramai plak manusia kat Uptown nie..rase cam rimas je tapi sebab kluar ngan buddy sume tu campak ketepi sebab keseronokan itu mengatasi segalanya..so ape lagi enjoy the night...

Sunday, 1 July 2012

The Red One







Hari yang cukup indah kerna dapat diluangkan bersama keluarga yang tersayang..Memang cukup indah jika ibu dan bapa sentisa berada disisi kita ditambah pula dengan keriangan yang dibawa oleh adik2 yang tercinta..Tema harinie mera The Red One..ahhahaa..Satu family merah..Jenjalan pusing Bandaraya Melaka yang kepanasan buat masa skang nie..memang tahan je la panas terik nie pakai baju kejap je basah sebab berpeluh...

Tuesday, 22 May 2012

Lawatan Dari Lembaga








Lawatan dari Lembaga Pembantu Perubatan Malaysia...Memang terkejut la sebab kumpulan kami mendapat banyak komen dan ulasan dari lembaga..Banya yang tak kena tapi xpe ok la sebab kami pon baru belajar ape penn tak tahu sebab bagi cuti lame sangat..Atleast kami belajar dari kesilapan kami sendiri dan kami cuba untuk memperbaiki diri kami yang banyak kelemahan ini..love to bieng good..

Monday, 21 May 2012

Selamat Ulang tahun Ke 12







Selamat ulang tahun ke 12 buat adik lelaki aku Muhammad Farhan Hakeem..Semoga panjang umor dan murah rezeki dan terukan berjaya..Doa ku sentiasa bersamu wahai adikku..Blajar rajin2 sebab tahun nie nak exam kan..All the best my dear..

Sunday, 22 April 2012

Mama N Papa In Melaka






My mom ngan My dad datang melawat mela bandaraya yang bersejarah..seronok tengok dorang happy senyum manjang je..huhuhu..memang best la tengok dorang happy..papehal pon im happy when ur happy...

Thursday, 19 April 2012

Pantai Kelebang With Buddy








Kelebang satu nama yang cukup indah,mula2 sampai sini suasana agak tenang dan agak menari hati dan perasaan ..Sesuai bagi mereka yang ingin lepaskan perasaan marah geram atau sebagainya..tempat nie memang tenag dan cantik..papehal pon enjoy the life jangan nakal2 dan ceria selalu..

Wednesday, 18 April 2012

CME Time







Seronok dapat bersama dengan sahabat2 seperjuangan..Time nie dok lam kelas CME..Tapi masing2 sebuk ngan hal masing2.ade yang men game ade yang dok mcj ade yang tdoe ade yang meroyan sorang2 ade yang dok mengumpat and so on la..Bila terkenangkan bali ase nak gelak sorang2 je..huhuh..papehal pon enjoy the life la..