Sunday, 4 October 2009

one night at the beach







ini pengalaman baru kami,bermalam di tepi pantai,malam tu memang best sangat,kami ade buat barbeQ,tangkap ikan tengah malam,bedal orang punya udang n ketam.nakal sungguh...tp best la sbb first time berkhelah macam ni skali,xpernah cuba sebelum ni.siap ade ngan ungun api yang kami buat sndiri kononnya nak tiru dalam filem la..esoknye dapat tengok mentari tebit and yang best skali kitaorng enjoy menyanyi sakan and dapat mandi pantai siang hari yang air pantai mase tu rase suam je...satu pengalaman yang indah yang kami xkan lupakan seumur hidup kami dan oa sudah terpahat dihati kami maenjadi satu kenangan yang teindah...

No comments: