Thursday, 4 November 2010

Lost World Of Tambun Best..














Lost World Of Tambun memang Best sangat2 sampaikan aku rase macam tak nak balik..macam biasala aku kan pantang jumpa tempat yang banyak air nie..Berenang ,berguling,merangkak,menyelam sume aku buat sebab tu memang best la..hahaha..Terima kasih buat Bard ,Daus,Ava, and so on yang sudi memeriahkan lagi keadaan..memang ENJOY sangat2 kat Lost World nie jika nak dibandingkan dengan Sunway Lagoon aku lebih suke Lost World la sebab suasana die amat berbeza ngan water theme park yang lain yang pernah aku  sampai.

No comments: