Saturday, 26 March 2011

Shoping at Padang Besar











Sebut pasal Padang Besar nie,aku tak nampak pon padang die kat sane besar macam mane tak tau la..hehehe..Sje je gurau name je padang besar tapi xde padang pon ..Padang Besar nie macam pasar besar yang jual barang murah2..Kalu kat kelantan same ngan rantau Panjang la..Pe yang best ngan padang besar nie same je ngan Rantau Panjang sebab suasana kat padang Besar nie tak jauh berbeza dengan Rantau panjang..hari nie shoping sakang la budak2 nie nampak tu nak nampak nie nak habes duet dibelanjakan..Xpe la bukan selalu pon pergi kat sane kadang2 setahun skali belom tentu lagi sampai ke sane..

No comments: