Monday, 12 March 2012

Jom Mancing








Hari nie kami punya plan ialah memacing kat kolam Atok aku yang dok kat blakang umah Atok aku..Tempat nie boleh tahan la sebab dulu kolam nie bekas kolam yang Atok aku guna wat bela ikan tapi dah lame tak pakai sebab atok aku sibuk dan ikan sume dah habis sebab dibelasah oleh bdak2 nakal..Kami pakai pancing biasa je dan pakai umpan cacing je..Yang penting aku tak dapat sekor pon ikan tapi si Naem dah dapat dua ekor ikan..Memang sronok la die bru je nak balik dapat ikan,Sape tak best..