Monday, 14 June 2010

Sedih Sangat

Aku terasa amat sedih la ngan member2 aku kat kampung..entah la ape salah aku sampai dey all cakap mcm tu kat aku..aku dah la dok jauh nie handphone mati charger tak bawak..time aku call dey all dey all mrah2 kat aku plak..aku dah ckp elok2 cube la dengar elok2 ape yang aku nak terangkan tp dey all xsedar..tp xpe la my big bro cakap buat tak tau je sbb kalu dey all nak minta tolong dey all cari punye...takpe la..aku dah maafkan dey all cuma hati aku berat nak trima dey al balik...sorry to say..

No comments: