Monday, 7 June 2010

Merantau



Hari nie aku akan bertolak ke kuala lipis follow my big bro balik umah die..sbelum pergia ku dah call daddy ngan mama aku bg tau aku dah nak bertolak ke kuala lipis..ari nie kak ina yang bawak kete..boleh tahan la agak laju jugak akak sorang nie bawak kete dah macam minah rempit rupenye...tp safety tu tetap ade la..dalam kete xde la bosan sangat mcm selalu..kali nie agak menarik la sikit sbb kami mengayam ketupat dalam kete..banyak la crite kami share..ngumpat sal sape tu cuma kami je tahu..kalu nak tahu gak siasat la sdiri..

No comments: