Monday, 7 November 2011

Amir Open House..









Hari yang cukup indah dengan cuaca yang sangat baik..Tapi  dalam cuaca yang indah macam nie pon masih banyak perkara yang menganggu suasani nie..Ye la hari raye haji nie orang ramai dok pakat sembelih lembu, kambing, unta and so on la tapi si polis plak dok sembelih orang ramai kat atas jalan plak,dah la dah seminggu wat Roadblock kat tempat same,pastu asyik tahan kete yang same je walau dah beratus kali kete tu lalu tempat yang same..Tak kesah la sume tu..tak penting pon bagi aku..ape yang best hari nie  pasal kawan aku nie si amir wat open house kat umah die..memang best la tengah2 lapar pergi mencekik umah amir nie...mak die masak memang sedap,best sangat2..rase cam nak tambah je tapi silap dah makan awal sebelum ke open house..

No comments: