Monday, 21 November 2011

Menghilangkan Stres Di Sawah Padi










Lepak kat sawah padi yang berlatar belakang kan sunset memang menarik..Suasana yang tenang dan aman cukup menarik bagi mereka yang gemarkan keindahan alam macam kami sume nie..Tempat nie bukan bleh jumpa kat tempat lain nak2 pula kat Kuala lumpur..Mane nak jumpa sawah padi macam yang ade kat kedah nie..memang best la nak pula ade kenkawan yang spoting and giler2 skali lagi la suasana tu best sangat2..Harap2 ade lagi peluang macam nie nie di lain hari..

No comments: