Sunday, 20 November 2011

Sepetang Bersama Sepupu











Sepetang bersama cousin2 aku..Petang nie masing2 penat dan tambahan pula si Bard xbrape nak sihat so aku nasihatkan die berehat dan harap2 semoga die cepat sembuh la sebab tak best la kalau die sakit macam tak menarik je..hahaha..Dah xde buat pape kat kolej so aku decide nak balik umah mak cik aku la kejap yang kebetulan mack cik aku yang dari terengganu sampai..Aku menghabiskan mase2 yang ade bersama cousin2 aku kat tamman permainan kat bawah kuaters..Sepetang bersama memang seronok terutama tengok gelagak syafiqah yang comel tu bermain dengan riang skali..Sampai aku pon tumpang kaki skali men ngan dorang nie..

No comments: