Monday, 16 November 2009

bosan tahap dewa ni


entah la nak explain macam mane keje kat emergency ni bosan la...tp bets la juga sbb banyak ilmu bleh kutip...tadi kene marah la plak sbb xdapat jawab soklan...macam mane ye nak luah kan...ape rase anda bila ade seseorang tanya and pasal something and then anda jawab maaf saya xtahu lagi pasal bende ni blom sampai level ni tp cik boleh la ajar slow2 bg paham sbb kami ni slalu je wat salah and the die halau keluar dari kawasan tu sbb anda xleh jawab soklan td..tu la yang terjadi...tapi pape pon aku sabar je sbb aku ni kan student lagi so kene la sabar.....pape hal pon borhan ngan dehe lagi 2 hari je so wish dey all the best for SPM...doaku slalu bersamamu...buat yang terbaik...

No comments: