Saturday, 14 August 2010

Aku Tumpang Gembira



Aku rase happy sangat2 sebab sume kawan2 aku happy..Aku bangga la ngan kawan2 aku sebab mereka sume dah berubah..Walau hanya perubahan kecil saje yang berlaku tapi aku tetap banggan ngan mereka ye la,sekurang-kurangnya ade gak mereka berubah..Perasaan rindu aku kat kampung halaman maki tinggi..Makin lame makin aku rindu ngan suasana kampung aku..Aku amat2 rindu ngan keluarga aku ngan kawan2 aku dan juga orang tersayang ..Aku harap korang sume okay kat sana..Che Ngah dah berjaya langsungkan perkahwinan die,walau aku tak dapat bersam ngan die sewaktu die angkat nikah tapi takpe la,aku just tumpang gembira bila dengar suara die yang kegembiraan bila aku call die..Ngah tahniah,dan aku harap lepas jadi seorang bapa nie ko jadi la seorang bapa yang baik dan didik anak ko ngan elok jangan biarkan perkara yang lepas berulang kembali..Pape pon aku happy bila tengok ko happy..Borhan plak dah dapat kerje baru,so die sangat2 happy ngab kerja baru die..Borhan kerje leklok ye jangan wat perangai lagi,ingat ase depan dan jangan sesekali lupa kat impian kita ye..Aku dapat rasakan yang impian kite sume dah hampir berjaya cuma sedikit mase je lagi..Aku harap ko pon berjaya..Kalu orang laen bleh berjaya takkan la korang sume takleh nak berjaya..Ingat ye impian kita..

No comments: