Sunday, 11 July 2010

Apa Yang Aku Rasa




Aku tak tau ape yang aku rasa skang nie..perasaan aku bercampur baur..aku terasa nak gembira tapi aku trasa sedih ..aku terasa nak marah tapi aku happy..aku terasa nak menangis tapi aku tersenyum lebar..aku dah rase cam aku nie ade masalah mental la plak..tp takpe lah..aku berehat je kat umah mak cik aku ari nie sebab aku rase tak brapa nak sihat..tapi aku rase bersalah ngan besfrend aku si naem..die call aku and mcj aku tp aku tak jawab pon pangilan die..rase cam bersalah tapi memang aku tak de mood nak ikot dey all ke air terjun..to naem sorry sangat2 ye..harap ko paham..aku memang nak ikot tapi rase tak sedfap badan tambahan plak xde mood..so sorry to naem...ari nie aku balik kolej naek wat..dok himpit ngan classmate aku yang nakl2..siap pose tepi jalan sambil menunggu bas datang..Love U  All..

No comments: