Sunday, 18 July 2010

Cuti,Cuti,Cuti



Akhirnya dapat jugak aku cuti setelah beberapa hari melawan perasaan malas aku nie..tidor pon tak cukup sebab banyak keje yang perlu disiapkan..sempena hari cuti nie aku nak tidor sepuas-puasnya sebab esok aku dah start keje la plak..bosan la kalau cuti hanya sehari sebab tak tau nak buat ape,just tidor makan je la..tapi bende nie biasa la bagi orang bujang mcm aku nie..tapi agak bosan jugak kalau dok asrama time2 macam nie sebab takde bende yang boleh buat tambahan plak link internet kat kolej agak lembap macam siput,so lebih baik la aku balik umah mak cik aku dapat la juga release tension disamping dapat bantu jage pak cik aku yang masih lagi sakit..sian kat pak cik aku harap2 die cepat la sembuh...

No comments: