Tuesday, 6 July 2010

Rindu Kat My Baby




Entah kenapa aku tetibe je terkenang kat baby aku..aku rindu sangat ngan die..tetibe je aku terbayang-bayang sewaktu die ketawa,time die makan,time die nanges sebab kene kacau ngan aku..Baby abng rindu kat baby..sayang baby selamanya..dok umah makan banyak2 ye supaya cepat besar..nanti kalu abng free abng call baby ye..tak sabar rasenye nak tengok adik kesayangan aku yang bongsu nie membesar..ye la aku ngan die beze 18 tahun..so ini bermakna aku dah tua la baru dia cukup besar..tapi takpe la aku akan jage aku punya baby,supaya die membesar dengan sempurna...Love U Baby..

No comments: